Plexiglas corona scherm | Je kantoor direct coronaproof maken

Bescherm je klanten en werknemers tegen de verspreiding van het coronavirus met anti-corona spatschermen

spatscherm-thyzo

volg ons

Dankzij het coronavirus is het bewaken van de veiligheid van je medewerkers en je klanten belangrijker dan ooit. Ieder bedrijf is op dit moment bezig met het coronaproof maken van hun kantoor en werkplek. Een plexiglas spat / bureau scherm is daarbij een van de meest gekozen beschermingsmiddelen. Plexiglas coronaschermen hebben veel voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk plaatsbaar en beschermen ze tegen de verspreiding van het coronavirus wanneer mensen hoesten, kuchen en niezen.

Het coronavirus verspreidt zich namelijk voornamelijk via nies- en hoestdruppels. Via die weg kan het virus direct van mens tot mens worden overgedragen. Een plexiglas afscheiding door middel van een coronascherm voorkomt dat mensen elkaar direct besmetten wanneer ze hoesten, niezen of kuchen. Let wel op: volledige garantie op een coronavrij kantoor geeft dit product niet. Neem dus de maatregelen van het RIVM ten alle tijden in acht. Hou dus anderhalve meter afstand, schudt geen handen en was je handen goed met zeep en water (RIVM).

Welke bedrijven hebben baat bij plexiglas coronaschermen?

Het blijkt in de praktijk vaak lastig om 1,5 meter afstand te houden. Zeker op plekken waar veel mensen bijeenkomen. Daarom is ieder bedrijf waar mensen op kantoor werken of waar klanten komen, gebaat bij het installeren van een aantal corona kuch / spatschermen. Denk hierbij aan de kantoren van een apotheek, supermarkt, gemeentehuis, school, restaurant, afhaalpunt, coffeeshop, bioscoop of theaterzaal.

Iedere organisatie wil graag een gezonde en veilige werkplek creëren voor hun klanten en werknemers. Met het installeren van een aantal plexiglas coronaschermen ben je in ieder geval al op de goede weg om te voldoen aan de anderhalve meter kantoorinrichting maatregelen.

Hoe werkt een plexiglas spatscherm tegen corona?

De werking van een plexiglas kuchscherm tegen corona is zeer eenvoudig. Je plaatst hem staand op of naast je bureau en wanneer iemand niest, hoest of kucht houdt het spatscherm de nies- en hoestdruppels tegen. Op die manier voorkom je eventuele verspreiding van het coronavirus. Vergeet niet om het preventiescherm op kantoor regelmatig te reinigen met desinfectiemiddel.

Het nieuwe Thyzo plexiglas coronascherm is nu verkrijgbaar

Het beste corona plexiglas scherm tegen kuchen en niezen voor op kantoor. Dat is het Thyzo coronascherm (staand). Zet met dit product grote stappen richting een coronavrij kantoor. Het Thyzo corona scherm heeft een aantal voordelen en is zeer gebruiksvriendelijk. Ten eerste installeer je hem zeer eenvoudig. Je plaatst hem namelijk met de voetsteunen op een vlak oppervlak, waar hij blijft plakken aan de onderkant. Ten twee is dit plexiglas spatscherm voor kantoor gemakkelijk verplaatsbaar doordat hij zo licht is. Ook handig is dat je hem kan reinigen met ieder type desinfectiemiddel.

Wil je het Thyzo corona scherm kopen? Of meer informatie?

Het plexiglas coronascherm voor op kantoor of werkplek is te bestellen op de productpagina. Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 20 70 om contact op te nemen met onze specialisten. We helpen je graag verder.

Ook handig ter bestrijding van het coronavirus: de Thyzo desinfectiezuil

spatscherm-thyzo-computer