Plexiglas virus scherm | Je kantoor direct virusproof maken

Bescherm je klanten en werknemers tegen de verspreiding van virussen met anti-virus spatschermen

spatscherm-thyzo

volg ons

Ieder bedrijf is op dit moment bezig met het coronaproof maken van hun kantoor en werkplek. Een plexiglas spat / bureau scherm is daarbij een van de meest gekozen beschermingsmiddelen. Plexiglas virusschermen hebben veel voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk plaatsbaar en beschermen ze tegen de verspreiding van virussen wanneer mensen hoesten, kuchen en niezen.

Virussen verspreidt zich namelijk voornamelijk via nies- en hoestdruppels. Via die weg kan het virus direct van mens tot mens worden overgedragen. Een plexiglas afscheiding door middel van een virusscherm voorkomt dat mensen elkaar direct besmetten wanneer ze hoesten, niezen of kuchen. Let wel op: volledige garantie op een virusvrij kantoor geeft dit product niet. Neem dus de maatregelen van het RIVM ten alle tijden in acht. Hou dus anderhalve meter afstand, schudt geen handen en was je handen goed met zeep en water (RIVM).

Welke bedrijven hebben baat bij plexiglas virusschermen?

Het blijkt in de praktijk vaak lastig om 1,5 meter afstand te houden. Zeker op plekken waar veel mensen bijeenkomen. Daarom is ieder bedrijf waar mensen op kantoor werken of waar klanten komen, gebaat bij het installeren van een aantal corona kuch / spatschermen. Denk hierbij aan de kantoren van een apotheek, supermarkt, gemeentehuis, school, restaurant, afhaalpunt, coffeeshop, bioscoop of theaterzaal.

Iedere organisatie wil graag een gezonde en veilige werkplek creëren voor hun klanten en werknemers. Met het installeren van een aantal plexiglas virusschermen ben je in ieder geval al op de goede weg om te voldoen aan de anderhalve meter kantoorinrichting maatregelen.

Hoe werkt een plexiglas spatscherm tegen virussen?

De werking van een plexiglas kuchscherm tegen virussen is zeer eenvoudig. Je plaatst hem staand op of naast je bureau en wanneer iemand niest, hoest of kucht houdt het spatscherm de nies- en hoestdruppels tegen. Op die manier voorkom je eventuele verspreiding van virussen. Vergeet niet om het preventiescherm op kantoor regelmatig te reinigen met desinfectiemiddel.

Het nieuwe Thyzo plexiglas virusscherm is nu verkrijgbaar

Het beste virus plexiglas scherm tegen kuchen en niezen voor op kantoor. Dat is het Thyzo virusscherm (staand). Zet met dit product grote stappen richting een virusvrij kantoor. Het Thyzo corona scherm heeft een aantal voordelen en is zeer gebruiksvriendelijk. Ten eerste installeer je hem zeer eenvoudig. Je plaatst hem namelijk met de voetsteunen op een vlak oppervlak, waar hij blijft plakken aan de onderkant. Ten twee is dit plexiglas spatscherm voor kantoor gemakkelijk verplaatsbaar doordat hij zo licht is. Ook handig is dat je hem kan reinigen met ieder type desinfectiemiddel.

Wil je het Thyzo virus scherm kopen? Of meer informatie?

Het plexiglas virusscherm voor op kantoor of werkplek is te bestellen op de productpagina. Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 20 70 om contact op te nemen met onze specialisten. We helpen je graag verder.

Ook handig ter bestrijding van virussen: de Thyzo desinfectiezuil

spatscherm-thyzo-computer