Desinfectiezuil met automatische alcohol dispenser | Wat is de beste?

Ideaal voor een luchthaven, treinstation of metrostation: de nieuwe desinfectiezuil

Desinfectiezuil-Thyzo

volg ons

De desinfectiezuil van Thyzo is niet meer weg te denken in onze samenleving. Want hij zorgt ervoor dat iedere burger, werknemer of reiziger onderweg snel en gemakkelijk de handen kan desinfecteren. Overal waar de Thyzo alcohol dispenser met sensor wordt geplaatst is voor zowel personeel als bezoekers de hygiëne goed gewaarborgd. Verder is de handdesinfectie dispenser zeer gemakkelijk te installeren en oerstevig gemaakt. Bovendien is deze automatische dispenser geschikt gemaakt voor het toedienen van handgel op basis van alcohol. En tenslotte heeft de vrijstaande desinfectie zuil geen elektrische aansluiting nodig. Al met al is het dus een hygiënezuil met de beste papieren.

Verspreiding van virussen voorkomen

Het griepvirus (meer info) heeft ervoor gezorgd dat mensen drukke plekken vermijden. Maar we weten ook dat sommige plekken van vitaal belang zijn voor de samenleving doordat ze bijvoorbeeld mensen naar hun werk of huis brengen. Daarom is een touchfree desinfectiezuil ideaal voor bijvoorbeeld een luchthaven, metrostation of treinstation. Want het grote voordeel voor reizigers is dat ze met schone, gedesinfecteerde handen het vliegtuig of de metro in kunnen stappen. Hierdoor minimaliseer je de kans op verdere verspreiding van het coronavirus. Lees hier meer over de nieuwe alcohol dispenser desinfectie zuil.

Hoe werkt een touchfree desinfectiezuil?

De grote kracht van de mobiele desinfectiezuil van Thyzo is zijn gemak en hygiëne. Dankzij de automatische handdetectie geeft de alcohol dispenser voor handgel alleen desinfectiemiddel af wanneer je je handen eronder steekt. Ook vangt hij druppels op. De desinfectie handen dispenser is dus touchfree en daardoor virus proof. Ook het onderhoud van de desinfectiezuil is eenvoudig. Het reservoir heeft een inhoud van 1000 ml en is gemakkelijk afneembaar om desinfectiemiddel bij te vullen (eveneens universeel navulbaar). Boven de desinfectie dispenser vind je ook ruimte voor het plaatsen van hygiëne instructies in A5-formaat.

Veilig en vandaalbestendig

De desinfectiezuil met automatische handen desinfectie dispenser is beveiligd met een slot. Dus onbevoegden kunnen hem niet gemakkelijk meenemen. Ook hebben vandalisten geen kans: Want de stalen zuil is zeer stabiel en van hoogwaardige kwaliteit staal. Doordat de automatische handen dispenser op batterijen werkt is technische kennis en elektrische installatie niet nodig.

Een desinfectiezuil, waarom zou je?

Een desinfectie dispenser is geschikt voor alle openbare ruimtes en gebouwen waar veel mensen komen. Denk daarbij aan een luchthaven, metrostation, treinstation, gemeentehuis of supermarkt. Ook gebouwen waar een goede hygiëne essentieel is hebben baat bij touchfree desinfectiezuilen. Zoals bijvoorbeeld een winkel, kantoor, magazijn, ziekenhuis, tandartspraktijk of een zorginstelling.

Met een desinfectiepaal waarborg je de handhygiëne van je bezoekers én je werknemers. Dat is natuurlijk zeer belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar dat is niet het enige voordeel. Bezoekers en werknemers waarderen een alcohol dispenser hoog. En dat is dan weer van positieve invloed op je imago en klanttevredenheid.

De grootste voordelen van een desinfectie dispenser zuil op een rijtje

  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geen elektronische installatie nodig
  • Hygiënisch
  • Veilig en vandaalbestendig
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Universeel navulbaar met gels en crèmes
  • Positieve stimulans klanttevredenheid en imago

Wil je de Thyzo desinfectiezuil kopen? Of meer informatie?

De desinfectiepaal is te bestellen op de productenpagina. Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2070. We helpen je graag verder.

desinfectiezuil receptie

Veelgestelde vragen met betrekking tot de desinfectiezuil:

Een desinfectiezuil is geschikt voor alle openbare ruimtes en gebouwen waar veel mensen komen. Dat zijn bijvoorbeeld supermarkten, gemeentehuizen, treinstations, kantoren, metrostations, winkels, ziekenhuizen en praktijken.

Een desinfectiezuil is nuttig omdat het de handhygiëne van je bezoekers en werknemers waarborgt. Hiermee verklein je het risico op de verspreiding van virussen. Dat is zeer belangrijk in de tijd waarin we leven.

Voor onze desinfectiezuil geldt dat door de automatische handdetectie de dispenser enkel desinfectiemiddel afgeeft wanneer je je handen eronder steekt. Makkelijk, veilig en snel.